Du är här:  Hem > Donation/kurs betalning
 English

Donation/kurs betalning

Med en donation kan du hjälpa mig med mina olika projekt. Tack för ditt stöd!

För att donera eller betala kursavgifter , klicka på Donera-knappen, så tas du till PayPal på ett säkert sätt, och där kan du donera via ditt kreditkort eller med pengar på ditt eget PayPal-konto.

Vill du donera eller betala på annat sätt, klicka på Kontakt.

Glöm inte att klicka på länkarna som leder till sidor där du kan beställa dina favoritlåtar med L. Laine.

Här redovisas alla donationer.


Läs mer här

Min dockteater är inte bara underhållande utan även informativ. I många av pjäserna har jag ett budskap. ”Bonden jobbar hårt” har en rolig låt som barnen kan sjunga med i, och de lär sig något om att arbeta hårt och också hur man kan försöka hitta det positiva i det man gör. Den berättar också om de olika skedena i växtsäsongen. ”Billys födelsedag” lär barnen att förstå att även om mamma kan säga nej, gör hon det inte för att vara orättvis, utan säger nej för att hon älskar dig. ”De 3 viktiga V:en” lär barnen hur man ska göra om elden är lös. Andra föreställningar lär om vikten att alltid säga sanningen och att hålla sitt ord.

Varje show kräver olika komponenter, så materialkostnaderna spelar in, speciellt för anpassade shower.  I våras 2017 skev jag boken "Utflykt på Östersjön" och byggde en ny dockteater.  Boken lär barn varför de är viktig att håller Östersjön ren både för oss och djuren som bor där. 

  puppetshow-ostersjon.JPG

Utan bidrag och donationer hade Gospelmässan som framfördes  hösten 2017 i Distict Heights Maryland, USA inte blivit av. Mässan bestod bland annat av sex av mina många Gospellåtar. En stor dröm som länge funnits gick äntligen i uppfyllelse

Jag gör allt för att hålla kostnaderna nere, men ibland är det inte tillräckligt.

Av den anledningen behöver jag din hjälp. Vänligen gör en liten donation. Allt mottages med största tacksamhet. Markera gärna om ditt stöd är till ett speciellt ändamål eller generellt.  

Undermeny

Min Blogg

Bara ett par veckor till att ”Sing & Play” börjar igen. Vi fick god feedback från vårt frågeformulär förra våren och kommer att använda det med några ändringar i formatet. I år ska vi bjuda in gäster att sjunga med barnen i 15 minuter under några av våra möten. Det är osäkert om Miina kommer att vara med oss ​​i höst, men min goda vän Alisa ställer upp.

Titta på Sing & Play med Miina och Liina på Facebook för att få uppdaterad information om allt vi gör och se bilder på gästerna. En ny adjössång för barnen har också skrivits på svenska. En bild av den finns på FB-sidan. Nu har vi våra egna temalåtar "Sing & Play" och vår egen låt för att säga ”Hejdå”. 

Lyssna på intervjun från förra våren för att höra temasången.
Hör vår intervju här!

Åh! och mamma-bloggruppen i Indien har nyligen skrivit en artikel om låtarna från låtboken ”Songs for Children” som publicerades 2010. Ta en titt.

Aktuella bokningar

Sing& Play

Näfsby grundskola jumpasal

Se alla bokningar