Du är här:  Hem > Donation/kurs betalning
 English

Donation/kurs betalning

Med en donation kan du hjälpa mig med mina olika projekt. Tack för ditt stöd!

För att donera eller betala kursavgifter , klicka på Donera-knappen, så tas du till PayPal på ett säkert sätt, och där kan du donera via ditt kreditkort eller med pengar på ditt eget PayPal-konto.

Vill du donera eller betala på annat sätt, klicka på Kontakt.

Glöm inte att klicka på länkarna som leder till sidor där du kan beställa dina favoritlåtar med L. Laine.

Här redovisas alla donationer.


Läs mer här

Min dockteater är inte bara underhållande utan även informativ. I många av pjäserna har jag ett budskap. ”Bonden jobbar hårt” har en rolig låt som barnen kan sjunga med i, och de lär sig något om att arbeta hårt och också hur man kan försöka hitta det positiva i det man gör. Den berättar också om de olika skedena i växtsäsongen. ”Billys födelsedag” lär barnen att förstå att även om mamma kan säga nej, gör hon det inte för att vara orättvis, utan säger nej för att hon älskar dig. ”De 3 viktiga V:en” lär barnen hur man ska göra om elden är lös. Andra föreställningar lär om vikten att alltid säga sanningen och att hålla sitt ord.

Varje show kräver olika komponenter, så materialkostnaderna spelar in, speciellt för anpassade shower.  I våras 2017 skev jag boken "Utflykt på Östersjön" och byggde en ny dockteater.  Boken lär barn varför de är viktig att håller Östersjön ren både för oss och djuren som bor där. 

  puppetshow-ostersjon.JPG

Utan bidrag och donationer hade Gospelmässan som framfördes  hösten 2017 i Distict Heights Maryland, USA inte blivit av. Mässan bestod bland annat av sex av mina många Gospellåtar. En stor dröm som länge funnits gick äntligen i uppfyllelse

Jag gör allt för att hålla kostnaderna nere, men ibland är det inte tillräckligt.

Av den anledningen behöver jag din hjälp. Vänligen gör en liten donation. Allt mottages med största tacksamhet. Markera gärna om ditt stöd är till ett speciellt ändamål eller generellt.  

Undermeny

Min Blogg

 

 

Solen skiner och sommaren är nästan här. Det betyder slutet för Sing & Play för våren. Det är så roligt att barnen blir mer och mer aktiva i gruppen.
Vi belönades med ett projektbidrag av Ålands kulturdelegation för att hjälpa oss att finansiera vår kurs för denna termin och kommande höst.
Jag tänker inte vara ¨på tomgång med väntan till höst. Jag har börjat ett nytt projekt men kommer att hålla det hemligt för nu. Jag hoppas kunna komplementera och kunna dela med alla i juli.
Var noga med att följa med Sing & Play på Facebook för att få aktuell information om den aktiviteten och se bilder på några av de studenter vi hade och hör radiointervjuet vi gjorde i februari.

 

Hör vår intervju här!

Aktuella bokningar

Se alla bokningar